Contact

+4 021 231 09 04 office@ager.ro

AGER. Profil de companie.

Suntem un grup de companii specializate în domenii de vârf, cu 100 angajați și proiecte complexe în derulare cu o cifră medie de afaceri care a crescut de la 15.5M € în 2013 la 18.5M € în 2014. În afara tehnologiei și know-how-ului adăugăm valori precum atitudine deschisă si prietenoasă, respect, inovatie, tenacitate si dinamism.

AGER Business Tech este unul din principalii integratori, dezvoltatori şi distribuitori de sisteme, componente şi soluţii de securitate cu grad ridicat de eficiență din România, o campanie cu capital integral românesc, autorizată ORNISS din anul 2004 și cu o expertiză de vârf în proiecte de securizare derulate cu beneficiari notabili din Romania. De peste 20 de ani eforturile AGER Business Tech se concentrează în direcția dezvoltării, proiectării și implementării unor soluții dedicate și optimizarea investiției în IT&C a clienților. Media cifrei de afaceri a companiei pe ultimii patru ani este de 9,1M EUR, AGER Business Tech având în 2014 o cifră de afaceri de 9,6M € și un număr de 46 angajați.

AGER Leasing IFN S.A., înființată în 1999, a derulat de-a lungul anilor mai multe proiecte importante atât sub aspectul valorii finanțate, cât și din punct de vedere al reputației beneficiarilor. Compania este membră a Asociației de Leasing Bancar din 2008 și are certificarea sistemului de management al calității (ISO 9001:2000 pentru activități de leasing) încă din 2004. AGER Leasing este lider de piață al finanțărilor acordate de IFN-uri în sistem de leasing Sectorului Public și a ajuns la finanțări de peste 300 milioane de euro numai în acest sector. În 2014 AGER Leasing a realizat o cifră de afaceri de 8.7M € având un număr de 44 angajați.

AGER Business Management excelează în consultanță de management, datorită unei echipe de consultanți cu expertiză relevantă în implementarea proiectelor cu finanțare europeană, asistență tehnică acordată beneficiarilor publici și consultanţă de management pentru clienți privați. Ager Business Management a realizat în 2014 cu doar 6 angajați o cifră de afaceri de 230 mii €.

Grupul AGER este un partener important al marilor companii precum: Microsoft, Kaspersky Lab, CISCO, NEC, DELL, HP, TE Connectivity, ELO Digital Office, Systran, VMware, NetIQ, Automobile Dacia, Renault-Nissan Romania, BMW Romania, Mercedes-Benz Romania, MAZ, General Motors, Motorola, Sony, Panasonic, Traffic Safety Systems, Foster & Freeman, General Electric Jenbacher, Siemens Romania etc.

Serviciile prestate de Ager sunt orientate pentru asistarea clientului în atingerea obiectivelor proprii de business, AGER acționând ca un consultant de specialitate alături de echipa clientului. Principiile de deschidere si gândire pozitivă au modelat spiritul nostru antreprenorial si ne-au inspirat să depunem eforturi în mod constant pentru atingerea excelentei. Ne propunem întotdeauna să depăsim standardele.

Oferim:

  • Servicii de consultanță: analiză funcțională, evaluare și recomandări, consultanță pentru strategie
  • Servicii de proiectare: evaluări, studii de fezabilitate, proiecte tehnice și proiecte de execuție.
  • Servicii de implementare
  • Servicii de asistență tehnică: asistență tehnică preventivă, programe de mentenanță bazate pe SLA, termene de remediere performante.
  • Servicii de securitate: consultanță, proiectare și implementare pentru sisteme de securitate realizate cu personal autorizat.

Printre soluțiile oferite se numără: leasingul operational pentru flote de vehicule, administrarea flotelor auto, implementare de sisteme de transport inteligente, implementare de sisteme videoconferință și teleprezentă, virtualizare, networking, data center, consolidare și transformare IT, disaster recovery, securitate IT, servicii privind infrastructura de sistem, soluții pentru arhivarea documentelor și optimizarea fluxurilor de lucru, sisteme de gestiune a flotei de imprimante, outsourcing, soluții software de business (ERP, Payroll, Time Management System, Traducerea automată), consultanta de management prin managementul organizatiilor, managementul resurselor umane, consultanta in obtinerea de certificari pentru sisteme de management

Avem o abordare bazată pe managementul proceselor organizaţiei şi, de aici, o structură logică, orientarea către client şi evaluarea satisfacţiei acestuia, precum şi angajamentul conducerii pentru o îmbunătăţire continuă. Suntem certificați și operăm conform ISO 9001:2008 (standardul de management al calitatii), ISO 14001 (sistem de management de mediu), ISO 27001 (Securitatea Informației), ISO/IEC 20000 (Servicii IT) și OHSAS 18001 (sanatate și securitate ocupaționala).

Experiența AGER în dezvoltarea și implementarea de proiecte complexe poate fi certificată de partenerii noștri, companii și organizații guvernamentale și din domeniul administrativ, furnizori de servicii publice, companii private din diverse domenii de activitate.

De-a lungul timpului am implementat soluții de securitate integrate, bazate pe tehnologii noi, capabile să facă față noilor realități economice și schimbărilor de natură reglementară, soluții care protejează datele unor clienți ca Centrala Nucelară CNE Cernavodă (soluții de comunicație, business continuity și recuperare în caz de dezastru: hardware, software și servicii), Senatul României (furnizarea infrastructurii IT pentru a 57-a sesiune anuală a Adunării Parlamentare a NATO), FCN Pitești, MAI - Inspectoratul General al Politiei Romane, Inspectoratul General pentru Comunicații și Tehnologia Informației, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, Serviciul Român de Protecție și Paza etc.

Am contribuit la modernizarea flotei de autospeciale a Ministerului Administratiei si Internelor prin furnizarea a peste 8000 de vehicule de intervenție dotate cu soluții pentru eficiența operativă de ultima tehnologie compatibile cu cerințele europene privind intrarea în spațiului Schengen, autospeciale de patrulare, mașini de intervenție și microbuze de transport, prin derularea mai multor contracte de leasing financiar in valoare totala de peste 120 milioane euro.

Ne mândrim cu modernizarea și reutilarea Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara cu echipamente și aparatură medicală de ultimă generație, prin contractul de leasing încheiat cu Municipiul Hunedoara și cu retehnologizarea cu echipamente și instalații destinate producerii de energie electrică și energie termică reziduală, prin contracte de leasing financiar încheiate pe perioade de până la 8 ani.

Alte proiecte pe care la putem aminti: dotarea cu echipamente audio-video, computere, laptop-uri, imprimante a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, la nivel central si local, furnizarea unei flote de 50 de autobuze în sistem leasing financiar Regiei Autonome de Transport Iasi, implementarea unui software de management integrat al activităților din bibiloteca Academiei de Studii Economice, construirea unui cluster HPC la Universitatea A.I.Cuza din Iași etc.

Beneficiile în abordarea proiectelor cu ajutorul AGER constau în consultanță de la un partener cu know-how al celor mai noi tehnologii și soluții, eliminarea riscurilor prin relația rodată pe care o avem cu producătorii tehnologiilor implicate, serviabilitatea și atitudinea orientată către client pe care o cultivăm în echipa noastră.

Având în vedere complexitatea proiectelor derulate cu succes până în prezent, amploarea implementărilor realizate de AGER şi reputaţia clienţilor noștri şi bazându-ne pe experienţa şi capabilităţile echipei de integrare AGER avem convingerea că împreună cu colectivul dumneavoastra de experți vom reuşi să satisfacem cerinţele de operare ale companiilor.