Contact

+4 021 231 09 04 office@ager.ro

Soluții Dedicate

Integrator IT&C

Diferențiatori

AGER Business Tech este unul din principalii integratori, dezvoltatori şi distribuitori de sisteme, componente şi soluţii de securitate cu grad ridicat de eficiență din România, o campanie cu capital integral românesc, autorizată ORNISS din anul 2004 și cu o expertiză de vârf în proiecte de securizare derulate cu beneficiari notabili din Romania. De peste 20 de ani eforturile AGER Business Tech se concentrează în direcția dezvoltării, proiectării și implementării unor soluții dedicate și optimizarea investiției în IT&C a clienților. Media cifrei de afaceri a companiei pe ultimii patru ani este de 9,1M EUR, AGER Business Tech având în 2014 o cifră de afaceri de 9,6M € și un număr de 46 angajați.

Soluții dedicate

Sisteme de Transport Inteligent

Sistemele de transport modern includ o suită largă şi în permanentă dezvoltare de tehnologii şi aplicaţii.

Gestiune Flote Auto

Soluţia de monitorizare a autovehiculelor AGER Fleet, vă ajuta să reduceţi cheltuielile cu operarea parcului auto și să îmbunătăţiti managementul activităţii desfășurate cu autovehiculele din dotare.

Autospeciale

Ofertă integrată de autospeciale şi echipamente, de la contractarea, achizitia şi integrarea echipamentelor pâna la asigurarea livrarii finale catre beneficiar.