Contact

+4 021 231 09 04 office@ager.ro

Din 1995, anul infiintarii primei companii AGER, sa fii AGER! s-a dovedit a fi o adevarata provocare. Sa fii in pas cu tehnologia si cu exigentele pietei, sa fii puternic si indraznet si sa dezvolti solutii remarcabile au determinat un ritm rapid de lucru si un spirit inovator, propriu.

Domeniul principal de activitate este tehnologia informatiei, AGER fiind unul din principalii integratori, dezvoltatori si distribuitori de sisteme, componente si solutii informatice integrate din Romania.

AGER isi concentreaza eforturile in directia dezvoltarii unor produse performante si cu un raport calitate/pret exceptional, care sa raspunda cel mai bine exigentelor beneficiarilor sai.

Ca parte a politicii sale, AGER dezvolta permanent parteneriate strategice cu companii internationale, printre care: Microsoft, NEC Computers SAS, Novell, Kaspersky Lab, ADC-Krone, Cisco, HP, Novell, Xerox etc care asigura dezvoltarea unei oferte complete de produse si servicii competitive la nivel international. Orientarea continua catre Client a determinat conceperea unor oferte specifice pentru fiecare segement de piata, diferentierea mergand pana la crearea unor solutii complet individualizate. Eforturile AGER se concentreaza astazi in principal pe dezvoltarea si implementarea solutiilor integrate pentru afaceri care incorporeaza ultimele realizari in domeniile hardware, software si servicii IT&C.

Toate produsele si serviciile AGER respecta standardele de performanta si calitate, fiind certificate ISO 9001.

Performante in timp

2011 » Noi soluții AGER Business Tech dezvoltă soluția de administrare flotă auto, soluția ITS, oferă, ca parte a portofoliului de colaborare clienţilor o experiență de comunicare vizuală și noi modalităţi de a folosi teleprezenţa în companiile lor, mai simplu, mai rapid şi mai eficient din punct de vedere al costurilor: posibilitatea inchirierii infrastructurii necesare organizării videoconferințelor

2010 » Soluții pentru eficiența operativă

AGER Business Tech adaugă în portofoliu soluțiile de pentru eficiență operativă, soluții care au la bază autospeciale și echipamente de ultimă tehnologie compatibile cu cerințele europene și standardele Schengen. Oferta AGER include autospeciale şi echipamente, de la contractarea, achiziția şi integrarea echipamentelor la carosarea și modificarea autospecialelor, finanțare prin intermediul leasingului operațional și livrarea soluței finale către beneficiar.

2009 » ISO 270001

AGER Business Tech obtine certificarea pentru Sistemul de Management al Securitatii Informatiei conform ISO 270001.

2008 » Noi Parteneriate. Noi standarde

Ager Business Tech devine ELO Digital Business Partner si obtine certificarea ISO 14001 pentru Sistemul de Management de Mediu.

2006-2007 » Consolidarea pozitiei pe piata IT&C

Furnizand o gama completa de Hardware, Software si un pachet profesionist de servicii, AGER isi consolideaza pozitia de integrator IT pe piata din Romania.

2005 » MiViVa. Noul Logo

La implinirea a 10 ani de activitate in domeniul IT&C AGER si-a redefinit Misiunea, Viziunea, Valorile. MiViVa a reprezentat primul pas in procesul de rebranding AGER.

2002-2004 » Noi parteneriate strategice: NEC CI; Microsoft Gold Partner; Novell; ADC-Krone

In 2002 AGER devine partener de clasa A al NEC Computers International. In 2003 parteneriatul cu NEC Mitsubishi permite includerea in oferta a monitoarelor marca NEC. Din 2004, in calitate de Novell® Business Expert Partner AGER, ofera solutii Novell® desktop, servere, email, colaborare si managementul documentelor, precum si aplicatii diverse (managementul resurselor, dezvoltare de aplicatii web, secure identity management). Incepand cu septembrie 2004, AGER este distribuitor Krone (PremisNET™) in Romania, fiind acreditat “Certified Installer" KRONE PremisNET, si beneficiind de tehnicieni certificati KRONE PremisNET.

2002 » Centrul de afaceri AGER. Evenimente business si IT&C

In ianuarie 2002 este inaugurat noul centru de afaceri AGER din strada Lt. Av. Marcel Andreescu nr. 29 unde functioneaza centrul de service autorizat de NEC SAS si centrul de training si testare autorizat de Microsoft si Prometric.

AGER participa in calitate de sponsor principal la Conferinta Ministeriala Pan Europeana pentru pregatirea Summit-ul Mondial pentru Societatea Informationala - WSIS desfasurata la Palatul Parlamentului (Noiembrie 2002). Alte evenimente: Zilele BIZ, BIZ City (Brasov, Constanta, Cluj-Napoca, Ploiesti), ROCS, Gitex (Dubai), CeBIT, etc.

2000 » Integrarea. Solutii IT&C pentru afaceri

AGER se adreseaza segmentului business cu solutii complexe. Noua strategie orientata pe dezvoltarea solutiilor integrate aduce proiecte importante atat din punct de vedere al complexitatii, cat si din punct de vedere al cifrei de afaceri. AGER participa la CeBIT si CERF – aducand in prim plan solutii complexe de hardware si retelistica, software si videoconferinta.

1999 » Sistemul calitatii. ISO 9001

Initiat in 1998 (certificare ISO 9002), procesul de implementare a sistemului de calitate este finalizat in aprilie 1999 (ISO 9001). In 2006, in urma auditului de re-certificare, AGER BUSINESS TECH obtine certificarea SR EN ISO 9001:2001 a sistemului de management al calitatii pentru: productia de calculatoare; proiectarea, dezvoltarea, implementarea si mentenanta pentru produse software, sisteme informatice integrate si retele de calculatoare. Comercializare, instalare si service-ul echipamente IT&C.

1999 » Servicii financiare. Leasing

Din 1999 AGER finanteaza in sistem leasing proiecte complexe IT&C. Contractele de leasing se deruleaza prin intermediul diviziei specializate, care preia finantarea proiectelor. In prezent contractele de leasing se deruleaza conform unui sistem al calitatii certificat ISO 9001.

1998 » Orientarea B2B. Software

Lansarea la CERF'98, a programului SoftAGE de gestiune si evidenta a bazelor de date, marcheaza intrarea pe piata dezvoltatorilor de software. Partener Microsoft din 1998, AGER primeste in 2004 certificarea Microsoft® Gold Partner.

1997-2000 » Recunoasterea. Parteneriate externe

Calitatea ridicata a produselor si serviciilor furnizatea fost dovedita de obtinerea certificarii Microsoft WHQL pentru calculatoarele AGER testate in laboratoarle Micosoft SUA.

AGER BUSINESS TECH devine:

  • Quantum Channel Partner (septembrie 1997)
  • Xerox Channel Partner si Xerox Service Provider (1998) – primul loc in topul distribuitorilor Xerox din Romania (2000)
  • Distribuitor autorizat al solutiilor antivirus Kaspersky Lab. (2000)
  • Distribuitor autorizat Rotronic (2000).

1997-1998 » Dezvoltarea. Distributia nationala

AGER extinde distributia la nivel national incluzand noi produse in oferta sa: monitoare NEC, componente marca proprie "MERIT" (Most Excellent Romanian IT), serverul Adrenalin, etc.

1995-1996 » Inceputurile. Hardware

AGER BUSINESS TECH isi incepe activitatea in 1995 ca distribuitor de componente si sisteme de calcul lansand la IFABO ’96 propriile marci: BRIGHT, GLAMOUR, GLITTER, SILVER, SMART, WISE, WIZARD.

1995-2009 » Daruiesti si castigi. Everest, 8848m. Papua, 1000 m adancime

Printre actiunile de sprijinire a campaniilor cu caracter social si explorativ dedicate tinerilor, pot fi amintite:

  • “Daruiesti si castigi” – campanie difuzata la ProTV (decembrie 1997);
  • Everest, 8848m: “one step higher, one step further” – expeditie integral romaneasca la care AGER a contribuit prin finantarea costurilor de transmisie tv (2003);
  • Papua Noua Guinee 2005 – expeditie internationala de explorare speologica cu participare romaneasca.