Contact

+4 021 231 09 04 office@ager.ro

Inchiriere flotă Auto 2×4 –second hand

Flota construită pentru nevoile tale

Resursele financiare limitate sau alte motive care restricţionează politica investiţională vă obligă să renunţați la o serie de proiecte de investiţii? Filozofia noastră este că nu proprietatea asupra mijloacelor fixe ci utilizarea lor efectivă este aceea care aduce profit. Aspectul cheie este folosirea judicioasă a resurselor de capital: investirea banilor în ceea ce generează ”business” şi aduce profit, cum ar fi publicitatea, pregătirea superioară a personalului, stocuri, exploatarea de noi pieţe, cercetare, dezvoltare, în locul blocării lor prin cumpărarea mijloacelor fixe.

În acest sens vă propunem obţinerea în folosinţă, cu un minim de capital investit, a unei flote de autospeciale, dotată cu echipamente moderne, performante, care măresc eficienţa şi atrag mărirea volumului afacerii şi al activităţii, ceea ce înseamnă în final mai mult profit, o autoutilitara Transport mixt 2x4 –second hand, Citroen Jumper  Cabina Dubla L3, Tractiune fata, 3.5T 2.2 HDi 130 CP, carosat în 2013 pentru a face față oricărui domeniu de activitate. Mașinile au între 80 mii și 135 mii km.

Oferta tehnică

Autospecialele au culoarea portocalie, dispun de un motor DIESEL, în 4 timpi, cu răcire pe apă, dezvoltă 130CP și au un consum excelent 8,7 l /100km consum mixt (rezervorul de 90l permite o autonomie de peste 1000km), o cutie de viteză cu 6 viteze înainte și una înapoi, ambreiaj monodisc cu comandă hidraulică, servodirecție hidraulică. Puntea față are o suspensie independentă cu arcuri elicoidale și amortizoare cu dublu efect și bară antiruliu, puntea spate este rigidă și are arcuri lamelare si amortizor telescopic.

  height= 

Confort și siguranță

Pentru a facilitat transportul persoanalului cabina este una dublă (6+1 persoane), metalică din panouri de tablă ambutisată cu acces prin cele patru uși laterale.

Dotările cabinei includ: parbriz duplex panoramic, tablou de bord cu turometru, vitezometru, indicator presiune ulei, indicator temperatură motor, ștergator de parbriz cu temporizator și viteze variabile, oglinzi retrovizoare reglabile, centuri de siguranță, tetiere regabile.

Sistem de încălzire suplimentar

Autospeciala dispune de sisteme de încălzire pe aer Webasto, sistem care încălzește aerul înainte de a fi direcționat către interiorul autospecialei - un mod deosebit de rapid și eficient de încălzire.

Sistemul de frânare include: frână de serviciu hidraulică, cu servoasistare, vacumatică, cu două circuite independete, frână de siguranță pe unul din circuitele frânei de serviciu și frână de staționare mecanică, cu acționare pe roțile punții din spate.

Compartiment marfă și echipare pentru nevoile fiecărei companii

Bena este metalică, formată din obloane laterale din aluminiu rabatabile, o platforma din profile deschise din oțel acoperită cu tablă de aluminiu striată 3 mm grosime! Pe covergi a fost așezată o prelata demontabilă din material rezistent la umiditate.

În spate există un oblon spate, ridicator cu o sarcină de 750  kg și actionare electro-hidraulică. Sarcina utilă în compartimentul persoane este de circa 600kg, în  compartimentul de marfa circa 800 kg.

Din doatarea standard fac partea echipamente ca: girofarul și lampa de avertizare „flash”, cale de staționare, trusă scule, cric hidraulic, cârlig de remorcare omologat, dotare PSI și trusă de prim ajutor.

Autospeciala dispune de un set de roți de iarnă & vară și roata de rezervă.

Vă stăm la dispoziție cu specificațiile tehnice efective ale autoutilitarei propuse. Pentru detalii și comenzi ne puteți contacta la 021.231-0904, sau la adresa logistică@ager.ro

Experință similară

Experiența AGER în dezvoltarea și implementarea de proiecte complexe poate fi certificată de partenerii noștri, companii și organizații guvernamentale și din domeniul administrativ, furnizori de servicii publice, companii private din diverse domenii de activitate:

  • Ministerul Administrației și Internelor - Vehicule de intervenție și soluții pentru eficiența operativă de ultima tehnologie compatibile cu cerințele europene privind intrarea în spațiului Schengen.
  • Inspectoratul General al Poliția de Fronieră – Autospeciale de patrulare, mașini de intervenție și microbuze de transport dotate cu mijloace tehnice specifice muncii operative.
  • Proiecte de autovehicule cu utilizare specială: Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică şi Inovare, Institutul de Cercetări și Amenajări Silvice
  • Leasing operaţional – Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale, Asociația C4C – Communication for Community, Agenţia de Consultanță și Afaceri Română