Contact

+4 021 231 09 04 office@ager.ro

Produsele server Microsoft

Familiile, funcționalitatile si produsele server de la Microsoft

Sisteme de operare sau platforme server

  • Windows Server

Sistemul de operare include cele mai uzuale servicii de retea, un server de aplicații Web si popularul serviciu de director Active Directory, pentru management centralizat. Include acum tehnologia Hyper-V - suport pentru masini virtuale.

Windows Server largeste gama de aplicabilitate a tehnologiilor Windows Server si adaugă noi facilitati. Sporiti performanta si flexibilitatea infrastructurii IT cu noi instrumente de virtualizare, resurse web, imbunatatiri ale sistemlui de administrare si integrarea cu Windows 7. Economisiti timp si reduceti costuri, furnizand o platforma pentru un datacenter dinamic, cu administrare eficienta. Unelte precum Internet Information Services sau IIS, Server Manager, Hyper-V si Windows PowerShell ajuta la cresterea gradului de control asupra sistemului si imbunatateste abilitatea de a reactiona prompt si corespunzator in fata cerintelor de business; totul mai rapid ca niciodata.

  • Windows Server Foundation

O versiune cu costuri foarte scazute pentru firmele mici, furnizand cele mai uzuale servicii de retea, disponibila pe servere selectate uni-procesor. Windows Server Foundation nu necesita licente CAL, dar este limitat la maximum 15 utilizatori.

Ca centru al unei adevarate retele, editia Windows Server Foundation este cea mai buna alegere pentru o firma mica ce-si creste numarul de angajati si are nevoie de o retea IT centralizata, cu datele bine protejate.

  • Windows Small Business Server

O solutie server completa, menita sa va ajute la pastrarea datelor intr-un mediu sigur si de incredere, crescand astfel eficienta.

Windows Small Business Server este un pachet de mai multe servere complet integrate, gandit pentru a oferi companiilor mici sau mijlocii toate acele servicii de nivel enterprise si platforma de aplicatii de care au nevoie pentru a se dezvolta.

Obtineti facilitati alta data accesibile doar marilor companii - acces securizat VPN sau administrare de la distanta, suport pentru dispozitivele mobile, e-mail accesibil de oriunde, conectivitate securizata la Internet, portaluri Web intranet, partajarea datelor si a altor resurse din retea, backup si recuperare de date - totul la un pret pe care vi-l puteti permite, pentru date mai sigure si productivitate mai buna.

  • Windows Essential Business Server

Solutia de la A la Z adaptata perfect nevoilor unei afaceri medii. Windows Essential Business Server va ofera tehnologia esentiala pentru o infrastructura securizata si de incredere.

Windows Essential Business Server face parte din clasa solutiilor server de nivel enterprise concepute pentru companiile medii si mari. Produsul ofera intr-un pachet perfect integrat servicii si tehnologii pentru management unitar, mesagerie si colaborare, securitate si platforma pentru aplicatii cu baze de date si analiza.

Prin imbunatatirea administrarii si performantei infrastructurii IT, Windows Essential Business Server transforma infrastructura unei companii de nivel mediu intr-un bun strategic, crescand astfel productivitatea si dezvoltarea companiei.

  • Hyper-V™ Server

Masini virtuale ruland pe platforma Microsoft

Microsoft Hyper-V Server este un produs de sine statator care ofera o solutie de virtualizare fiabila si optimizata, permitand astfel companiilor sa-si sporeasca eficienta serverelor lor si sa reduca costurile. Deoarece Hyper-V Server este un produs dedicat, de sine statator, impactul implementarii sale este foarte mare; se poate plia foarte usor pe infrastructura deja existenta, utilizand echipamentele, administrarea si suportul deja existent.

Printre noile facilitati disponibile se numara Live Migration, suport pentru cluster shared volume si pentru mai multe procesoare sau mai multa memorie pe sistemele gazda.

  • Windows HPC Server

Capabilitati High Performance Computing la un cost redus - este editia cu care se pot construi clustere specializate pentru aplicatii intense computational.

Windows HPC Server 2008 furnizeaza o solutie, performanta, productiva si eficienta din punct de vedere al costului pentru aplicatii care necesita High Performance Computing, solutie care poate rula si pe echipamente 64-bit. Windows HPC Server 2008 poate fi instalat, administrat si extins folosind tehnologii si unelte familiare.

Servere pentru administrarea infrastructurii IT

  • Familia Microsoft System Center

Un pachet puternic de servere, puse la dispozitie de Microsoft pentru a va usura configurarea si managementul mediului IT. Securitate, fiabilitate, interoperabilitate intr-o maniera rapida si eficienta.

Solutiile System Center ajuta inginerii IT sa administreze sistemele de operare, serverele si aplicatiile de pe masinile fizice sau virtuale din data centere, de pe computere sau alte dispozitive. Folosind aceste solutii de administrare integrate si automatizate, departamentele IT pot fi mai productive si pot contribui mai bine pentru atingerea obiectivelor organizatiei.

  • System Center Virtual Machine Manager

Inginerii IT ce administreaza masini virtuale pot avea o modalitate directa, unificata si eficienta pentru managementul centralizat al infrastructurii atat virtuale cat si fizice.

SCVMM permite managementul solutiilor de la mai multi furnizori, contribuind la consolidarea serverelor sub-utilizate. Cu datacentere virtualizate, infrastructura IT poate fi mai dinamica, raspunzand mai rapid provocarilor de business, pentru ca poate furniza la cerere serviciile necesare la un moment dat. in pus, prin optimizarea utilizarii resurselor, SCVMM ajuta la reducerea costurilor cu hardware-ul, energia si spatiul.

  • System Center Operations Manager

O solutie de nivel enterprise pentru monitorizarea si administrarea centralizata a operatiunilor Windows Server.

Cu agenti software ruland in fundal pe servere imprastiate geografic, System Center Operations Manager reduce drastic costurile si efortul de mentenanta, imbunatatind timpul de buna functionare. Agentii software monitorizeaza, raporteaza si primesc instructiuni, comunicand cu masina centrala de management; se reduc deplasarile sau necesarul de personal implicat in sarcini de administrare.

  • System Center Configuration Manager

SCCM este cea mai inteligenta si completa solutie pentru a inventaria, implementa si actualiza serverele, clientii si dispozitivele din retelele fizice si virtuale precum si mediile mobile.

Optimizat pentru a furniza o infrastructura scalabila, cu SCCM intelegeti si controlati sistemele dvs IT intr-o maniera eficienta si centralizata. Cu agentii software pe care produsul ii "imprastie" pe sistemele din retea, asigurati actualizari automate sau configuratii standardizate, distribuiti software sau sisteme de operare si realizati inventarul hardware si
software al mediului IT.

  • System Center Data Protection Manager

DPM seteaza noi standarde pentru backup-ul si recuperarea datelor din medii Windows Server, oferind protectie continua pentru fisiere sau aplicatii pe discuri si benzi secundare.

Solutia este proiectata pentru a proteja si recupera configuratii Exchange Server, SQL Server, SharePoint Portal Server sau Virtual Server, chiar si in arhitecturi complexe pe clustere. DPM imbina avantajele protectiei continue cu backup-ul traditional pe banda: recuperarea pe baza de disc ofera rapiditate, iar arhivarea pe termen lung se face pe casete, mai putin costisitoare.

  • System Center Essentials - pentru organizații medii

System Center Essentials permite inginerilor IT din organizatii medii sa-si administreze sistemele mai eficient; este o combinatie cu un pret mai scazut intre SCOM si SCCM.

Construit pentru organizatii avand intre 50 si 500 de PC-uri, cu maxim 30 de servere, System Center Essentials ar putea fi cea mai buna solutie pentru managerii IT pusi in fata unor provocari de nivel enterprise: automatizarea operatiunilor, administrarea mai multor servere, diagnosticarea si rezolvarea problemelor IT globale sau de nivel utilizator, monitorizare, inventariere si raportare, managementul punctelor de lucru de la distanta, automatizarea distributiei de software si actualizari etc.

Platforma de aplicații. Servere si medii de dezvoltare

  • SQL Server

Baze de date relationale, stabile, sigure si scalabile la nivel enterprise, raportare si analiza.

SQL Server este fundatia solida pentru Microsoft Data Platform, o solutie pentru administrarea oricarui tip de date, in orice loc, oricand. Stocati datele din documente structurate, semi-structurate sau nestructurate, inclusiv imagini sau continut multimedia direct in baza de date. SQL Server ofera un set integrat de servicii care va permit sa obtineti mai multe informatii din datele dvs: servicii de interogare, cautare, replicare si sincronizare, raportare automatizata sau la cerere si analiza pe cuburi OLAP.

  • BizTalk Server

Microsoft BizTalk Server este folosit pentru a conecta sisteme si aplicatii, atat in interiorul cat si in exteriorul organizatiilor. Acest concept include atat schimbul de date precum si orchestrarea proceselor de business care necesita mai multe sisteme.

BizTalk Server este solutia server Microsoft pentru integrare si conectivitate. Un produs matur, contabilizand 6 versiuni pana acum, BizTalk ofera o solutie care ajuta organizatiile sa-si interconecteze doua sau mai multe sisteme disparate.

BizTalk Server include peste 25 de adaptoare multi-platforma menite sa conecteze sisteme atat din interiorul cat si din exteriorul organizatiilor. in plus, produsul dispune de un modul robust de mesagerie, un engine pentru reguli, conectivitate EDI, BAM, capabilitati RFID si conectivitate cu IBM Host/Mainframe.

  • Visual Studio

Mediul de dezvoltare software Microsoft, cu o multitudine de editii si facilitati, extensibil pentru diverse scenarii si tehnologii.

Ultimele versiuni Visual Studio cunosc o diversificare accentuata: de la editii gratuite pentru simpli entuziasti, elevi sau studenti, trecand prin editii pentru programatori profesionisti sau arhitecti de solutii si ajungand pana la servere si editii pentru conlucrare in cadrul echipelor mari de dezvoltatori.

in plus, exista versiuni adaptate rolurilor specifice din ciclul de dezvoltare: editii pentru proiectanti sau arhitecti software, pentru programatori sau testeri, pentru operatori sau administratori de baze de date etc.

  • Expression Studio

Suita de unelte profesionale pentru designerii interfetelor de aplicatii

Daca realizati aplicatii cu interfata utilizator, Expression Studio este instrumentul perfect pentru a crea continut si grafica extraordinara, fie ca vorbim de aplicatii desktop Windows sau de site-uri Web. Tehnologiile vizuale din Silverlight si .NET ofera posibilitati nelimitate de a pune in practica idei unice, folosind o gama variata de unelte create in mod specific pentru acest scop.

Aplicatiile din Expression Studio sunt: Expression Web pentru interfete bazate pe HTML/CSS/JavaScript, Expression Design pentru grafica vectoriala, Expression Blend pentru aplicatii Silverlight, Expresion Media si Expression Encoder pentru elemente multimedia.

Securizarea rețelei, a perimetrului si a serviciilor

  • Familia Forefront™

Sub denumirea generica Microsoft Forefront regasim o suita completa de produse integrate pentru securitate si acces securizat la informatie.

Securitatea infrastructurii IT trebuie sa preocupe orice companie. Microsoft intelege acest aspect si ofera conceptul de securitate Business Ready pentru a ajuta companiile sa-si atinga scopurile, administrand corect riscurile si asigurandu-se ca informatia ajunge la oamenii care au nevoie de ea, cand au nevoie de ea, astfel incat acestia sa-si poata indeplini sarcinile.

  • Forefront Client Security

Protectie unificata impotriva virusilor si aplicatiilor de tip spion, worm sau troian, pentru computere, notebook-uri si sisteme de operare server.

Solutia are doua componente. Pe de o parte sunt agentii de securitate ce se instaleaza pe masinile din retea, furnizand protectie si scanare in timp real. A doua componenta este serverul de administrare centralizata, cu consola de management, pentru notificari si alerte, raportare, configurarea actualizarilor, definirea de politici etc.

  • Forefront for Exchange Server

Tehnologie de securizare cu scanare multi-engine pentru Exchange Server.

Microsoft Forefront Security for Exchange Server integreaza mai multe motoare de scanare, dezvoltate de companii de securitate renumite, intr-o solutie de protectie pe mai multe nivele.

Cu Forefront for Exchange, companiile pot sa-si protejeze mesageria e-mail si datele existente pe Exchange Server impotriva virusilor si a aplicatiilor de tip worm, impotriva mesajelor nedorite spam sau a continutului nepotrivit.

  • Forefront for SharePoint Server

Tehnologie de securizare cu scanare multi-engine pentru Sharepoint Server.

Microsoft Forefront Security for Sharepoint Server integreaza mai multe motoare de scanare, dezvoltate de companii de securitate renumite, intr-o solutie de protectie pe mai multe nivele.

Cu Forefront for Sharepoint, asigurati protectie si control pentru serverele de colaborare: Microsoft Office Sharepoint Server si Windows Sharepoint Services - centrele care acumuleaza mare parte din capitalul intelectual al companiei. Produsul va ajuta sa protejati informatiile confidentiale si sa luptati impotriva codului malitios. Eliminati documentele ce contin virusi, continut necorespunzator sau informatii sensibile neprotejate.

  • Forefront Intelligent Application Gateway

IAG incorporeaza tehnologii pentru accesul de la distanta catre infrastructura IT a corporatiei.

Pentru angajatii mobili sau cei care sunt in deplasare, IAG va ajuta sa cresteti productivitatea oferind-le acces securizat, bazat pe politici, la aplicatii sau resurse din interiorul retelei. Acelasi lucru se poate face pentru parteneri, colaboratori sau clienti.

Folosind o combinatie intre SSL si VPN, avand la baza un firewall Web Applicationsi management de securitate, IAG permite inginerilor IT sa asigure accesul, intarind, totusi, respectarea regulilor. Criteriile pentru accesul de la distanta se pot baza pe dispozitiv sau configuratie, tip de utilizator, aplicatie sau nevoi de business.

  • Forefront Threat Management Gateway (TMG)

Forefront Threat Management Gateway ofera utilizatorilor posibilitatea de a utiliza Internetul intr-o maniera sigura si productiva fara a se expune amenintarilor specifice, virusilor si malware-ului. Forefront Threat Management Gateway 2010 este disponibil pentru descarcare atat in editia Standard cat si in editia Enterprise.

Servere pentru productivitate de business

  • Exchange Server

Solutie de mesagerie si colaborare: e-mail, partajare de informatii, sarcini, acces la distanta de pe orice dispozitiv, management de contacte etc.

Microsoft Exchange Server este piatra de temelie in solutia Microsoft pentru Unified Communications, oferind facilitati solide si mature mult dincolo de simplul e-mail. Accesul de pe mobil, protectia antispam, consultarea mesajelor de pe orice dispozitiv conectat la internet, voicemail sau SMS - sunt doar cateva din tehnologiile care pot scadea costurile totale de mesagerie cu pana la 50-80%, pot creste productivitatea sau pot proteja afacerea.

  • Office Communications Server

Produsul face parte din solutia Microsoft pentru Unified Communications.

Office Communications Server asigura platforma pentru prezenta, mesagerie instantanee intra- si extra-organizatie, conferinte Web si voce.
Puternic integrat cu Microsoft Exchange, OCS sporeste capabilitatile de mesagerie, contribuind mult la reducerea costurilor implicate in comunicare. De exemplu, reduce deplasarile pentru conferinte inlocuindu-le cu intruniri virtuale sau transfera pe Internet costisitoarele apeluri telefonice la mare distanta.

  • Office SharePoint Server

Creati cu usurinta portaluri Web pe intranet, extranet sau Internet

Administrati continutul si procesele, conturati-va o imagine clara asupra afacerii, simplifcati procesul de colaborare interna si externa, beneficiati de avantajele unei platforme unificate pentru intranet, internet si aplicatii extranet.

Microsoft Office SharePoint Server este o suita integrata de capabilitati ce pot creste gradul de eficienta organizationala prin furnizarea de management de continut cuprinzator si servicii de enterprise search. Accelerarea proceselor de business si facilitarea partajarii de informatii sunt, de asemenea, capabilitati importante din Sharepoint Server.

  • Search Server

Cautari rapide si eficiente in reteaua companiei cu o solutie de indexare si cautare de nivel enterprise - Search Server.

Solutia Enterprise Search de la Microsoft va ajuta sa conectati oamenii cu informatiile de care au nevoie pentru a lua decizii de business bine documentate si pentru a creste productivitatea.

Editia gratuita - Search Server Express - permite indexarea surselor uzuale de informatii: servere de fisiere, site-uri Web, inclusiv cele de SharePoint, foldere publice Exchange Server dar si IBM FileNet sau Lotus Notes etc.

  • Office Project Server

Management de proiecte complexe pe care lucreaza mai multi coordonatori, colaborare pe proiecte si acces partajat la informatii.

Cu Microsoft Office Project Server si aplicatiile client dedicate, compania dvs poate administra mai eficient si mai usor proiectele de la stadiul de idee si pana la finalizarea lor - intregul ciclu de viata.

Urmariti bugetele alocate si costurile cu resursele, realizati si expuneti propuneri de planuri si activitati inaintea aprobarii proiectelor, gestionati activitati operationale dupa incheierea proiectelor sau derulati analize complexe si raportari.

  • Office Project Portfolio Server

Identificati, selectati, gestionati si furnizati portofolii care se aliniaza optim la strategia de business a companiei.

Project Portfolio Server este o componenta cheie in solutia Microsoft EPM, produsul servind la corelarea mai multor instante Office Project Server pentru a servi o vedere consolidata asupra proiectelor dintr-o companie.

  • Office Groove Server

Folositi Groove Server pentru a instala, administra si integra software Microsoft Office Groove in compania dvs.

Office Groove este un software de colaborare care ajuta echipele sa conlucreze dinamic si eficient, chiar daca membrii acestora lucreaza din companii diferite, de la distanta sau chiar offline.

Spatiile de lucru Groove partajeaza documente dincolo de granitele organizationale, fara a necesita alte elemente de infrastructura, si permit lucrul colaborativ pe documente - economisiti timp, cresteti productivitatea si sporiti calitatea rezultatelor finale.