Contact

+4 021 231 09 04 office@ager.ro

ABBYY

Despre ABBYY

ABBYY este un furnizor de top in domeniul conversiei documentelor, capturii de date si al software-ului lingvistic. Activitatea de cercetare si dezvoltare desfasurata de ABBYY se concentreaza asupra tehnologiilor de recunoastere a documentelor si lingvisticii aplicate.

Tehnologiile si produsele de recunoastere ABBYY ajuta la gestionarea volumului tot mai mare de informatii prin furnizarea de instrumente puternice, care permit: extragerea informatiilor din documente fizice si fotografii, captura automata a datelor, procesarea si stocarea informatiilor importante.

Prin utilizarea produselor de recunoastere si captura a datelor puteti economisi bani si reduceti efortul depus in mod normal pentru introducerea datelor si, de asemenea, puteti beneficia de moduri noi si mai eficiente de accesare a informatiilor. Produsele ABBYY lingvistice inlatura barierele lingvistice asigurand o comunicare mai simpla si mai clara.

In prezent, ABBYY este o companie internationala cu peste 880 de angajati la nivel mondial. Produsele ABBYY sunt comercializate in peste 130 de tari prin intermediul unei retele extinse de parteneri regionali si internationali. Numarul total de utilizatori ai produselor ABBYY, de la aplicatii pentru PC-uri si dispozitive mobile pana la solutii enterprise si instrumente de dezvoltare, depaseste 30 de milioane conform unor studii interne.

FineReader Professional Edition

ABBYY® FineReader Professional Edition este un program OCR inteligent care le permite profesionistilor marirea productivitatii in lucrul cu documente si texte imprimate pe hartie sau in imagini. FineReader ofera instrumentele si capacitatile de care aveti nevoie pentru convertirea rapida si cu acuratete a documentelor scanate, a fisierelor in format PDF sau a documentelor in format imagine, inclusiv a celor realizate cu ajutorul camerelor foto digitale, intr-o varietate de formate office in care puteti realiza cautari si care sunt usor de editat. Reutilizati cu eficienta informatiile statice din documentele tiparite si fisierele PDF, economisiti timpul, in loc sa-l pierdeti redactandu-le inca o data!

ABBYY FineReader este singura aplicatie OCR ce beneficiaza de tehnologia ABBYY ADRT (Tehnologia de Recunoastere Adaptiva a Documentelor) pentru a furniza fisiere de iesire perfect editabile, ca si cum ar fi fost realizate de om: toate elementele complexe de formatare, cum ar fi cuprinsul, structurile tip titlu, antet si subsol, numerotarea paginilor, notele de subsol, formatarile si legaturile inteligente in hipertext, sunt pastrate in momentul salvarii in format Microsoft Word, Excel sau PDF.

Beneficiati de o interfata eficienta pentru utilizator, cu comenzi rapide, executabile printr-un singur clic gratie optiunii Quick Tasks, si de instrumente comode de proofreading incorporate, de suport pentru o varietate de formate de intrare si de iesire si de capacitatea de recunoastere a documentelor in 186 de limbi, cu 9 tipuri de alfabete si sisteme de scriere.

FineReader Corporate Edition

ABBYY® FineReader Corporate Edition este un program OCR inteligent, proiectat special pentru medii de lucru in retea si grupuri de lucru, care asigura companiilor marirea productivitatii din punct de vedere al procesarii si reutilizarii documentelor si textelor, imprimate pe hartie sau in imagini. FineReader ofera instrumentele si capacitatile necesare pentru convertirea rapida si cu acuratete a documentelor scanate, a fisierelor PDF sau a documentelor in format imagine, inclusiv a celor realizate cu ajutorul camerelor foto digitale, intr-o varietate de formate office in care se pot efectua cautari si care sunt usor de editat, asigurand astfel economii considerabile in folosul unei companii.

ABBYY FineReader Corporate Edition ofera instalare automata in retea, suport pentru multifunctionale periferice MFP si scannere conectate la retea, procesarea distribuita a documentelor, posibilitatea de administrare a licentelor si optiuni flexibile de adaugare de noi licente, atat de tipul „per-seat”, cat si de tipul „concurrent”. Functia speciala „Hot Folder & Scheduling” permite procesarea OCR programata, nesupravegheata, si monitorizarea automata a casutei postale.

ABBYY FineReader 10 este singura aplicatie OCR care dispune de tehnologia ABBYY ADRT (Tehnologia de Recunoastere Adaptiva a Documentelor) pentru a furniza fisiere de iesire perfect editabile, ca si cum ar fi fost realizate de om: toate elementele complexe de formatare, cum ar fi cuprinsul, structurile tip titlu, antet si subsol, numerotarea paginilor, notele de subsol, formatarile si legaturile inteligente in hipertext, sunt pastrate in momentul salvarii in format Microsoft Word, Excel sau PDF.

ABBYY FineReader Express Edition pentru Mac

ABBYY FineReader Express Edition pentru Mac este o aplicatie OCR (Recunoasterea Optica a Caracterelor) multilingva, de mare acuratete si usor de utilizat, proiectata special pentru utilizatorii de computere Macintosh. Bazat pe tehnologiile inteligente ABBYY de recunoastere a documentelor, FineReader Express pentru Mac transforma cu rapiditate orice pagina scanata, fisier PDF si imagine realizata cu ajutorul camerei digitale in formate editabile si in care se pot efectua cautari, pastrand in acelasi timp intacte paginatia si formatarea originala.

Bazat pe tehnologiile ABBYY recunoscute de procesare a documentelor scanate sau fotografiate cu ajutorul camerei digitale si a fisierelor de tip PDF, FineReader Express Edition pentru Mac ofera acuratete superioara in recunoasterea textului si pastrarea paginatiei, suport lingvistic extins, re-crearea integrala a tabelelor si foilor de calcul, intr-o interfata intuitiva si comod de utilizat, creata cu adevarat in stilul Mac. Sarcinile predefinite de lucru, de realizare a conversiilor printr-un singur clic, permit conversia in formate editabile a documentelor tiparite si a fisierelor PDF in cateva minute, cu eforturi minime.

ABBYY PDF Transformer

ABBYY PDF Transformer va permite convertirea, crearea sau modificarea simpla a fisierelor in format PDF. Puteti converti orice tip de fisier PDF in fisiere editabile care arata exact ca originalul. Puteti crea cu rapiditate fisiere PDF direct din aplicatiile Microsoft® Office, pregati documente PDF combinate din aplicatii diferite, securiza fisiere PDF sau modifica fisierele PDF existente. Acest instrument puternic si de tip PDF este usor de utilizat si va va oferi rezultate excelente cu maxima rapiditate!

ABBYY PDF Transformer reprezinta solutia ideala pentru oricine lucreaza cu fisiere de tip PDF. Acest instrument intuitiv, multifunctional, multilingv, va permite realizarea cu usurinta a conversiilor oricarui tip de fisier PDF in formate editabile, care pastreaza paginatia si formatarea originala. De asemenea, puteti crea fisiere de tip PDF direct din aplicatiile Microsoft® Office printr-un simplu clic, puteti combina fisiere multiple din surse diferite intr-un singur fisier PDF si puteti adapta fisierele PDF in functie de necesitatile dumneavoastra de lucru — redactarea de informatii, adaugarea si eliminarea de stampile, transformarea fisierelor in documente PDF searchable si securizate sau transformarea lor in format PDF/A. Avand la baza tehnologiile inteligente ABBYY, PDF Transformer 3.0 asigura o acuratete superioara a conversiilor si ofera rezultate de calitate in cel mai scurt timp.

ABBYY Screenshot Reader

ABBYY Screenshot Reader este o aplicatie inteligenta si simpla pentru realizarea capturilor de text si imagini de oriunde de pe monitorul computerului dumneavoastra: din documente deschise, fotografii, meniuri de fisier, pagini Web, prezentari sau fisiere PDF, si aceasta cu numai cateva clicuri.

Screenshot Reader creeaza copii ale imaginilor pe care le puteti decupa si lipi usor din clipboard in fisiere Microsoft PowerPoint, Word, Excel sau in fisiere grafice. Fiind mai mult decat un simplu realizator de capturi de ecran, Screenshot Reader va permite sa selectati fragmente de text din fisiere de tip imagine, flash, PDF si alte tipuri de fisiere bazate pe imagini si sa le convertiti in texte propriu-zise, pe care sa le editati sau sa le inserati in alte documente.