Contact

+4 021 231 09 04 office@ager.ro

DriveClone Pro

Fa o copie de siguranta a datelor tale protejand ce este important pentru tine!
NOU! Acum cu AES Encryption, Suport VMWare, Offsite Copy si RAID 0/1/5/10/JBOD

Functii:

  • Realizeaza o copie exacta a unui PC sau o copie a datelor selectate.
  • System Snapshot realizeaza o copie de siguranta in doar 5-10 secunde
  • Migrarea catre un nou Hard Disk sau catre un calculator nou se face numai prin cateva click-uri.

DriveClone Pro este o solutie pentru realizarea copiilor de siguranta si recuperare, usor de folosit, 0 solutie care integreaza un sistem back-up instantaneu, un sistem de back-up complet si un sistem de back-up incremental.

Tehnologia unica de creare a snapshot-urilor DriveClone realizeaza o copie de siguranta intr-o secunda. Acest lucru permite revenirea la starea anterioara in situatii precum: actualizari nereusite, infectii cu virusi sau erori umane.

DriveClone Pro poate clona imaginea hard disk -ului unui server sau a unei statii de lucru, inclusiv fisierele/folderele personale, sistemul de operare, bazele de date, driverele precum si toate datele existente. Imaginea poate fi folosita pentru restaurarea datelor, recuperare in caz de dezastru sau pentru restaurarea unui computer cu hardware similar.

Driveclone

System Snapshot: back–up eficient si rapid. System Snapshot realizeaza o copie de siguranta in doar 5-10 secunde si o restaurare a datelor intr-un minut.

Back-up complet: Toate informatiile de pe hard disk sunt salvate ca o imagine arhivata Mai mult decat atat , backup-ul poate fi incarcat intr-o masina virtual VMWare functionand ca un hard disk nou.

Backup Fisiere: realizarea unui back-up incremental se poate face prin selectarea fisierelor si folderelor , salvand atat timp cat si spatiu. Cu ajutorul AES Encryption, puteti preveni accesul neautorizat la fisierele de back-up.

Pre-OS Restoration: support hardware 100% hardware (matrice RAID), chiar si ultimele inovatii hardware sunt suportate prin adaugarea manuala a driverului.