Contact

+4 021 231 09 04 office@ager.ro

SAP Crystal Reports

SAP BusinessObjects va pune la dispozitie un portofoliu complet de instrumente si aplicatii destinate optimizarii performantelor afacerii dumneavoastră. Fie ca doriti sa masurati profitabilitatea, sa obtineti reducerea costurilor sau pur si simplu sa raportati rezultatele intr-un mod rapid si conform reglementarilor, solutiile SAP BusinessObjects va ajuta sa gasiti raspunsuri, sa luati decizii, sa actionati si sa administrati cat mai eficient afacerea.

SAP Crystal Reports Server

Solutia de raportare SAP Crystal Reports Server va permite sa vizualizati, sa partajati, sa distribuiti rapoarte - prin intermediul e-mail-urilor, portalurilor, pe web sau Microsoft Office. Solutia de raportare permite tuturor utilizatorilor autorizati accesul la informatii, grafice interactive si scenarii what-if. Raporatele pot fi personalizate, integrate in solutia Microsoft Sharepoint, in aplicatii Java sau .Net personalizate. SAP Crystal Reports Server va permite sa monitorizati performantelor, sa accesati sau sa stocati rapoartele in sigurata.

SAP Crystal Reports

SAP Crystal Reports, standardul recunoscut pentru proiectarea, administrarea si livrarea rapoartelor pe web şi pentru integrarea acestora in aplicatii, este o solutie de raportare care permite organizatiilor sa furnizeze informatii utilizatorilor ajutandu-i sa ia decizii mai bune. Cu ajutorul unei interfete intuitive si usor de folosit autorii rapoartelor pot accesa date aflate pe sisteme diferite si proiecta rapoarte interactive. Autorii rapoartelor au optiunea publicarii rapoartelor personalizate in interiorul sau exteriorul organizatiei (folosind SAP Crystal Report Server) sau integrarea acestora in aplicatiile de business. pe baza rapoartelor furnizate de aplicatie utilizatorii finali pot decide instantaneu felul in care conduc afacerea.

SAP Crystal Dashboard Design

SAP Crystal Dashboard Design ofera intreprinderile mici si mijlocii toate instrumentele de care au nevoie pentru a avea o privire de anasamblu a performantelor afacerii lor, prin intermediul dashboard-ului conectata la surse multiple de date. Acest lucru permite planificarea viitorului afacerii pe baza scenariilor what-if si partajarea rezultatelor in instrumentele folosite zilnic pentru luarea deciziilor optime.

SAP Crystal Interactive Analysis

Editia desktop SAP Crystal Interactive Analysis, este un instrument simplu dar puternic cu capabilitati de interogare si analiza. Folosind o interfata intuitiva se pot combina diferite tipuri de date din surse diferite in documente interactive.

Editii: SAP Crystal Reports este furnizat intr-o singura editie. Pachetul SAP Crystal Reports Dashboard Design reprezinta o combinatie de SAP Crystal Reports si SAP Crystal Dashboard Design, personal edition (cunoscut anterior ca Xcelsius Engage).

Surse date: Aplicatiile suporta peste 40 surse de date inclusiv ODBC, JDBC, Microsoft SQL Server, Microsoft Access, Microsoft Excel, Oracle database, IBM DB2, Teradata, Porgress OpenEdge, Pervasive, PostgreSQL, salesforce.com, si multe altele.
Modul de licentiere: Licentiere per utilizator
Disponibil in: Engleza, Franceza, Germana, Japoneza, Spaniola, Italiana etc