Contact

+4 021 231 09 04 office@ager.ro

Traducere automata

SYSTRAN Enterprise Server - solutia care raspunde nevoilor de traducere ale companiilor.

SYSTRAN Enterprise Server este singura solutie completa care raspunde cerintelor de traducere dintr-o companie, din punct de vedere al calitatii, raportului cost-calitate si al productivitatii. Software-ul se bazeaza pe un motor hibrid, combinand cu succes atributele «reguli-de-baza» cu capabilitatile de auto-invatare bazate pe traducerile efectuate anterior.

Proiectat pentru a raspunde cererilor tot mai mari de traduceri rapide si exacte, SYSTRAN Enterprise Server traduce toate tipurile de documente: manuale, proceduri, rapoarte, informatii despre produse si suport, aplicatii, site-uri web si toate formatele de text scris. Software-ul este usor de implementat in intranet-ul sau extranet-ul unei companii, suporta accesul unui numar nelimitat de utilizatori si se integreaza usor cu orice aplicatie, ajutand companiile sa raspunda cu succes provocarilor multilingvistice in domenii precum Content Management, eCommerce, suport clienti, BI, eDiscovery, precum si alte aplicatii din domeniul afacerilor.

SYSTRAN Enterprise Server ajuta traducatorii interni ai companiilor si furnizorii independeti de servicii de traducere sa realizeze traduceri de o acuratete ridicata;. Solutia creste productivitatea prin reducerea costurile totale de traducere si de localizare a proiectelor de traducere. Produsul este disponibil in trei editii: Workgroup, Standard si Global, editii adaptate pentru cerintele companiilor de orice dimensiune: mici, mijlocii si mari.

SYSTRAN Enterprise Server 7 combina predictabilitatea si consecventa lingvistica a "regulilor-de-baza" cu fluenta si flexibilitatea statisticii masinii de traducere (MT). Aceste tehnologii scad semnificativ volumul datelor si reduc numarul modelelor statistice, mentinand in acelasi timp o performanta ridicata.

Principalele beneficii:

Personalizarea traducerilor pentru diferite domenii de activitate, diferite industrii, companii cu un anumit obiect de activitate
Software-ul invata terminologia unei industrii specifice, companie sau domeniu de activitate. SYSTRAN Training Manager reutilizeaza datele monoligvistice sau bilingvistice, pentru a imbunatati calitatea traducerii. Modelele de traducere sunt generate in mod automat pentru a reduce timpul si costurile de personalizare.

Extinderea si refolosirea instrumentelor lingvistice
O baza de date permite stocarea centralizata si managementul tuturor instrumentelor lingvistice, inclusiv dictionare definite de utilizator, memorii traduse, glosare, traduceri anterioare, precum si toate datele monolingvistice sau multilingvistice. Toate instrumentele lingvistice pot fi refolosite pentru a reduce costurile de traducere ale proiectelor noi sau in derulare, de dezvoltare si de intretinere a dictionarelor.

Lucrul in colaborare
Prin largirea bazei de date, se asigura suport pentru lucrul multi-utilizator. Instrumentele avansate de administrare a dictionarelor si baza de date multilingvistica permit utilizatorilor sa foloseasca in comun instrumente lingvistice si sa-si organizeze lucrul intr-o maniera usor de urmarit.

Maximizarea productivitatii
Dictionarele avansate si instrumentele de project management ofera un proces eficient de traducere a documentelor, creare a dictionarelor si editare ulterioara. Este incurajata colaborarea si utilizatorii noi devin productivi cu ajutorul rezultatelor celorlalti.

SYSTRAN Enterprise Server  - Perechi Lingvistice

52 perechi lingvistice disponibile

English Arabic
English Chinese
English Dutch
English French
English German
English Greek
English Italian
English Japanese
English Korean
English Polish
English Portuguese
English Russian
English Spanish
English Swedish
French Dutch
French German
French Greek
French Italian
French Portuguese
French Spanish
German Italian
German Portuguese
German Spanish
Italian Portuguese
Spanish Italian
Spanish Portuguese

si 39 perechi lingvistice, disponibilitatea limitata

Albanian English
Arabic French
Bengali English
Bulgarian English
Chinese French
Czech English
Chinese Korean
Dari English
Danish English
English Czech
English Hungarian
Estonian English
Farsi English
Finnish English
Hindi English
Hungarian English
Hungarian French
Japanese Chinese
Japanese Korean
Latvian English
Lithuanian English
Norwegian English
Pashto English
Polish French
Romanian English
Serbo-Croatian English
Slovak English
Slovenian English
Tajik English
Turkish English
Ukrainian English
Urdu English

 

SYSTRAN Translation Server

Utilizatorii software-ului de traducere SYSTRAN Translation Server au acces la instrumente ca: Online Tools, interfata Web-based pentru traducerea instantanee a textelor, mesajelor, paginilor Web, si documentelor, fara a modifica formatele originale si aspectul documentelor originale. Produsul ofera acces instantaneu la semnificatii alternative ale termenilor datorita dictionarelor incluse cat si a celor definite de utilizatori. Cele 5 dictionare incluse acopera 20 de domenii, contribuind la imbunatatirea calitatii traducerii. Instrumentele de administrare permit o intretinere usoara, raportare si managementul drepturilor de acces ale utilizatorilor.

Milioane de cuvinte noi, termeni si expresii au fost adaugate la SYSTRAN Main Dictionary pentru a imbunatati gradul de acoperire si calitatea limbii folosite.

SYSTRAN Training Server

Utilizatorii pot sa instruiasca in mod independent Enterprise Server in domenii specifice pentru a imbunatati calitatea traducerilor.

SYSTRAN Training Server permite companiilor si traducatorilor sa instruiasca in mod independent produsul SYSTRAN Enterprise Server 7 in diverse domenii si sa produca traduceri de calitate. Prin intermediul SYSTRAN Training Server software-ul invata automat din traducerile existente si validate si auto-actualizeaza baza de date pentru traducerile viitoare.

SYSTRAN Application Packs

SYSTRAN User Tools pune la dispozitia utilizatorilor plug-in-ul Systran Toolbar, plug-in pentru aplicatiile Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook), precum si pentru Internet Explorer si Firefox. Cu ajutorul acestuia utilizatorii pot accesa SYSTRAN Translation Server direct din aplicatiile respective.

SYSTRAN Expert Tools include doua instrumente personalizate: SYSTRAN Dictionary Manager (SDM) si SYSTRAN Translation Project Manager (STPM). SDM permite utilizatorilor sa-si personalizeze traducerile prin adaugarea propriilor terminologii. Utilizatorii pot gestiona si stoca resursele lingvistice in mod centralizat pe server pentru a asigura utilizarea consecventa a terminologiei si folosirea acestia in cadrul companiei. STPM este utilizat pentru a crea, gestiona si edita ulterior proiecte de traducere care interactioneaza indeaproape cu SDM si ofera instrumente puternice pentru revizuirea terminologiei, analiza etc.