Contact

+4 021 231 09 04 office@ager.ro

Networking

Comunicaţii unificate: voce & video

Soluții care utilizează rețeaua ca platformă pentru colaborare. Aplicaţiile se pot implementa flexibil la nivel local, la cerere și în modele de implementare combinate. Colaborarea la nivelul companiei și între companii este facilitată de utilizarea unei game largi de soluții de înaltă calitate: conferințe, comunicații IP, mesagerie și aplicații pentru mobilitate.

Sisteme VoIP

Sisteme de comunicații de voce care vă ajută să administrați telefoanele - analogice sau IP - într-un mediu simplu de configurat, cu nivele multiple de acces protejat prin parola, un sistem complet funcțional, performant și la un preț mult mai mic decât cel al unui sistem tradițional.

Encriptare si comunicatie sigura

Prin soluțiile propuse AGER vă asistă să definiți, să implementați sau să auditați nivelul de securitate pentru comunicațiile companiei. Cu AGER ca partener veți alege în cunoștiintă de cauză soluțiile HSM, PKI și algoritmul de encriptare potrivit, astfel încât datele confidențiale ale organizației dumneavoastră să fie în siguranță.

Sisteme de conexiune VPN

Conectivitate VPN (tehnologie de rețea virtuală privată) securizată care utilizează criptarea pentru asigurarea accesului angajaților la distanță la rețeaua organizației dumneavoastră și la datele din aceasta. Angajații iși pot accesa mesajele de e-mail și fișierele ca și cum ar fi la birourile lor.

Sisteme interne WiFi

Performanțele sistemelor de comunicații LAN prin protocoale WiFi au evoluat continuu iar utilizatorii finali cer adopția acestei tehnologii dat fiind confortul pe care-l asigură. Un proiect de succes trebuie să adreseze aspectele de securitate iar prin proiectare să fie realizată o performanță corespunzatoare aplicațiilor pe baza valorilor de vârf ale utilizării. AGER vă propune să beneficiați de know-how-ul specialiștilor proprii pentru gestionarea tuturor aspectelor de natură să conducă la succesul acestei inițiative.

Cablări structurate voce-date cat. 6 si cat .6+

Solutii Enterprise şi Data Centre de cablare structurată, construite pe tehnologia Zero Bit Error Rate, cu garanţie unică pentru toată soluția: cupru, fibră și soluții inteligente de patching.