Contact

+4 021 231 09 04 office@ager.ro

Infrastructură de sistem

Sisteme de operare și platforme server

Sporiți performanța și flexibilitatea infrastructurii IT cu noi instrumente de virtualizare, resurse web, îmbunătățiri ale sistemlui de administrare și integrarea cu cele mai noi sisteme de operare. Economisiți timp și reduceți costuri, furnizând o platformă pentru un datacenter dinamic, cu administrare eficientă. Vă oferim unelte care vă ajută să creșteți gradului de control asupra sistemului și îmbunătățesc abilitatea de a reacționa prompt și corespunzător în față cerințelor de business, totul mai rapid că niciodată.

Servere pentru administrarea infrastructurii IT

Soluții care va ajută să administrați sistemele de operare, serverele și aplicațiile de pe mașinile fizice sau virtuale din data centere, de pe computere sau alte dispozitive. Folosind aceste soluții de administrare integrate și automatizate, departamentele IT pot fi mai productive și pot contribui mai bine pentru atingerea obiectivelor organizației.

Servere și medii de dezvoltare

Soluții pentru administrarea oricărui tip de date, în orice loc, oricând. Stocați datele din documente structurate, semi-structurate sau nestructurate, inclusiv imagini sau conținut multimedia direct în bazele de date. Servicii care va permit să obțineți mai multe informații din datele dvs: servicii de interogare, căutare, replicare și sincronizare, raportare automatizată sau la cerere și analiză pe cuburi OLAP.