Contact

+4 021 231 09 04 office@ager.ro

Solutii pentru gestiunea si optimizarea fluxului de lucru

Enterprise content management

Explozia cantității de date gestionate de IT-ul propriu este o consecință a procentului din ce în ce mai mare de procese de afaceri susținut de soluții IT.  Prin exploatarea multitudinii de informații generate în sistemele proprii și al multitudinii surselor de informații externe cu care interacționează, întreprinderea poate activă un potențial latent neexploatat în prezent. Păstrarea întregii informații istorice și regăsirea rapidă a acesteia intr-o cantitate imensă de date, de multe ori nestructurată, sunt cerințe contradictorii iar raportul de compromis potrivit este specific fiecărui beneficiar. AGER va propune o abordare bazată pe câștiguri de funcționalități rapid implementabile și cu beneficii maxime pentru organizație, urmată de rafinarea soplutiilor pentru cuprinderea cât mai multor procese relevante.

Sisteme de Document Management

Administrarea informațiilor corporației, cu ajutorul soluțiilor de document management, aduce îmbunătățiri semnificative la infrastructura existentă, pentru a optimiza procesele de afaceri - totul desfășurându-se mai sigur, mai rapid și mai eficient. Tehnologia de administrare a conținutului posedă funcții pentru un management eficient, acces rapid și un control securizat al informației de-a lungul întregului flux de lucru.

Arhive electronice

În urma auditului infrastructurii, determinăm punctele slabe și punctele țări și va putem ajuta să sporiți eficiența fluxului de documente, să fixați reguli pentru asigurarea acurateței datelor. Instalăm, configurăm și integrăm soluții software pentru a îmbunătăti procesul de management al documentelor, soluții care contribuie la reducerea timpilor morți și eficientizează investițiile în echipamentele existențe.

Sisteme de gestiune a flotei de imprimante

Printr-un serviciu de administrare a tuturor echipamentelor multifuncționale și a tuturor mărcilor de consumabile aveți posibilitatea să monitorizați performanța furnizorilor existenți, să creșteți productivitatea și scădeți costurile. Nu trebuie să va faceți griji în privință achiziției, negocierii costului sau administrării echipamentelor.

Programe de tip print per page

Asigurăm piesele de schimb și consumabilele pentru echipamentul pe care îl dețineți în schimbul unei plăți per pagină tipărită. Acest tip de serviciu vă oferă posibilitatea bugetarii cheltuielilor și externalizarea mentenanței echipamentelor.

Outsourcing

De ce să nu vă concentrați pe activitatea generatoare de profit și să lasați problemele legate de infrastructura IT (asigurarea securității datelor, back-up-ul, administrarea rețelei sau alte probleme care pot apărea în derularea activității) unei companii specializate, companie care dispune de know-how și are experiență necesară?
Principalul avantaj al externalizării este reprezentat de reducerea costurilor. Nu este necesar să angajați persoane specializate, să le scolarizați, să le asigurați un birou suplimentar (mobilier, calculator, telefon etc.).